Zilele Câmpiei Turzii: Deschidere oficială sub semnul caniculei

Zilele Câmpiei Turzii: Deschidere oficială sub semnul caniculei

Zilele Câmpiei Turzii: Deschidere oficială sub semnul caniculei

by august 16, 2015 0 comments

Sărbătoarea municipiului Câmpia Turzii, ce a debutat cu o ploaie torențială, a continuat sub caniculă, a doua zi. Participanții, puțini până spre ora 20.00, s-au înghesuit sub corturi și umbrele iar atmosfera s-a animat doar seara, după ce s-a instalat răcoarea.

Deschiderea ofiicală de la ora 20.00 a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a fost anunțată de primarul Radu Hanga, în compania oficialităților județene și a invitaților. Pe scena din Cîmpia Turzii au urcat prințul Paul-Phillipe, nepotul regelui Carol al II-lea și prințesa Lia, deputatul Ioan Moldovan, Gheorghe Vușcan, prefectul județului Cluj,  Mihai Seplecan, președintele Consiliului Județean Cluj, Ioan Roman, primarul comunei Viișoara, Andrei Nemeti, consilier județean.
<<Sărbătoarea de astăzi este sub sloganul ”Aici e acasă”. E un mesaj pe care vrem să îil transmitem tuturor celor din Câmpia Turzii, de aici sau care au plecat la muncă în alte părți, că orincând, aici în Cîmpia Turzii sunt bine primiți>>, a declarat primarul Radu Hanga în timp ce prefectul de Cluj a precizat că astfel de sărbători ar trebui să fie în același timp ”sărbători pentru părinții și bunicii noștri” prin care să se onoreze munca acestora. Prefectul a venit la Cîmpia Turzii de la Mănăstirea Nicula, unde 100.000 de persoane au participat la Sărbătoarea Sfintei Marii.” Vreau să urez La mulți ani, tuturor Măriilor, mame, bunici, soții sau fete, care-și sărbătoresc astăzi ziua numelui”, a mai adăugat reprezentantul Guvernului.
Din cauza căldurii, abia în timpul deschiderii oficiale, lumea începea să curgă spre parcul municipal.

Deschiderea oficială a avut loc după evoluția pe scenă a grupurilor folclorice, ansamblul folcloric Ardeleana, soliștii Mariana Corovei, Aurora și Săndel Mihai, și Paula Pașca din Arad.

Au urmat, de la 19.40, Roxana Cosma, Andreea Loulou, solistul cipriot Admiral C4C iar seara a fost încheiată de cei de la Holograf.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.