Zaracatan, show hipic la Turda

Zaracatan, show hipic la Turda iunie 29, 2017 0 comments

Evenimentul are loc astăzi, 29 iunie 2017, începând cu ora 18:00, la Centrul de Echitație Salina Equines.  Show-ul are loc în manejul interior, așa încât nu este influențat de condițiile meteo. Prețurile biletelor sunt următoarele: 20 lei pentru copii sub 14 ani, 50 lei pentru adulți și 100 lei biletul VIP, care include acces în loja VIP, bufet suedez, băuturi și vizitarea grajdurilor după spectacol.

În perioada 29 iunie – 2 iulie pe domeniul Salina Equines, investiţie în valoare de 2 milioane de euro în imediata apropiere a Salinei Turda din judeţul Cluj, are loc Competiţia Internaţională Salina Equines Horse Trophy 2017.

La eveniment participă peste 200 de sportivi din ţară şi din străinătate, iar valoarea totală a premiilor ajunge la 50.000 de euro. Pe lângă probele de competiţie – obstacole, anduranţă şi atelaj, spectatorii vor avea parte de show-uri de dresură şi acrobaţii semnate de celebrul Miron Bococi şi alţi invitaţi surpriză, activităţi pentru copii şi zone de food & drinks.

Biletele pentru accesul la competiţie costă 5 lei/zi, iar cele pentru spectacolele de seară variază între 50 lei/zi (în picioare), 75 lei/zi (în tribună) şi 150 lei/zi (zona VIP). Pentru sectorul “tribună”, copiii până la 5 ani, însoţiţi de un adult, au acces gratuit. În aceleaşi condiţii, accesul este gratuit pentru copiii de până la 10 ani, pentru sectorul “în picioare”.

Biletele sunt disponibile la Salina Equines, Restaurantul Sarea-n bucate (Turda) sau în Iulius Mall Cluj-Napoca (Ticket Event, lângă Centrul Info) şi online pe biletmaster.ro. O parte din sumele obținute din vânzarea biletelor vor fi donate, la fel ca şi anul trecut, Spitalului Municipal Turda, pentru dotarea Blocului Operator.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.