Zăpadă și polei pe drumurile județene

Zăpadă și polei pe drumurile județene by decembrie 5, 2017 0 comments

Mai multe sectoare de drumuri județene din Cluj sunt afectate de ninsori și polei, intervenindu-se cu zeci de utilaje pentru împrăștierea de material antiderapant, au informat marți reprezentanții Consiliului Județean (CJ).

”Pe raza județului Cluj circulația se desfășura normal, dar influențată de condițiile meteorologice specifice acestei perioade. De asemenea, la această oră, la nivelul județului, nu există drumuri județene închise sau blocate circulației rutiere. Totuși, în urma precipitațiilor sub formă de lapoviță și ninsoare căzute în cursul zilei de ieri și în cursul nopții, pe mai multe sectoare de drumuri județene s-a așternut un strat de zăpadă și s-a format polei”, se arată într-o informare transmisă de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, pentru asigurarea unor condiții optime de circulație, în cursul zilei luni s-a intervenit cu 14 utilaje pe 21 de sectoare de drumuri județene din zonele Huedin — Gilău și Gherla — Dej și a fost folosită cantitatea de 220 tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului și ghețușului, inclusiv sare. Tot în zonele menționate, se acționează în continuare, cu 17 utilaje, pe un număr de peste 30 de sectoare de drumuri județene.

De asemenea, pe drumurile județene situate în zona Turda s-a acționat cu patru utilaje pe drumul județean DJ 107R Băișoara — Muntele Băișorii — pârtia Buscat, fiind folosită cantitatea de 45 tone de material antiderapant, inclusiv sare.

”În continuare se efectuează revizii pe mai multe drumuri județene pentru verificarea stării părții carosabile, urmând să se acționeze în caz de necesitate”, se mai arată în informarea CJ Cluj.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.