Voltaj, Proconsul, Horia Brenciu și Șuie Paparude printre formațiile invitate la Zilele Orașului

Voltaj, Proconsul, Horia Brenciu și Șuie Paparude printre formațiile invitate la Zilele Orașului

Voltaj, Proconsul, Horia Brenciu și Șuie Paparude printre formațiile invitate la Zilele Orașului

by august 7, 2015 0 comments

Municipalitatea a anunțat programul provizoriu pentru Zilele Municipiului Turda, organizate în perioada 28-30 august.
Printre numele sonore de la această ediție sunt trupele Voltaj, Proconsul, Horia Brenciu și cei de la Șuie Paparude.
Potrivit primarului Tudor Ștefănie, costurile estimate pentru formații și organizarea de scenă se ridică la circa 40.000 de euro. Municipalitatea va cheltui din bugetul propriu 180.000 lei, estimează venituri din chirii de 80.000 și are deja spnsorizări de 79.000 lei. În cadrul acestei ediții compania Kaufland a anunțat că dorește să sponsorizeze Ziele Orașului cu suma de 20.000 de euro, cu condiția ca derularea contractului de sponsorizare să se facă printr-un ong din Turda. Sponsorizarea se va desfășura prin intermediul Asociație de Dans Sportiv Potaissa Turda.
Ediția din 2015 a fost denumită de către autorități “Sărbătoare în Orașul Salinei” iar programul din acest an va gravita în jurul Salinei Turda, a Castrului Roman și a Muzeului de Istorie, a precizat primarul Tudor Ștefănie.
Debutul Zilelor Orașului va avea loc în 28 august, la ora 10 la Primăria Turda cu deschiderea festivă la care vor participa reprezentanți ai autorităților locale, personalități și reprezentanți ai orașelor înfrățite. De la ora 12 va avea loc inagurarea Expoflora la CNMV, la ora 13. 30 vor debuta acțiunile la Muzeul de Istorie, iar de la ora 14.30 va avea loc la Salina Turda, deschiderea oficială a Festivalului Internațional de Șah la Salina Turda. Concertele din prima seară vor fi susținute de către Sava Negrean Brudașcu și Aurel Tămaș.
Sâmbătă sun prevăzute activtăți sportive și culturale, inclusiv o piesă de teatru jucată în castrul roman și o defilare a Gărzii Romane. Concertele de sâmbătă vor fi susțintute de către Șuie Paparude, Proconsul și Horia Brenciu iar duminică vor concerta cei de la Voltaj.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.