Vladimir Oargă: “Nu s-a discutat numirea mea ca director la Domeniului Public

Vladimir Oargă: “Nu s-a discutat numirea mea ca director la Domeniului Public

Vladimir Oargă: “Nu s-a discutat numirea mea ca director la Domeniului Public

by mai 14, 2015 0 comments

Informația potrivit căruia Adrian Sălăgean (foto), actualul director al Domeniului Public va fi schimbat cu Vladimir Oargă, membru al Consiliului de Administrație a fost infirmată de acesta din urmă.
Publicația locală 15 minute preciza ieri că într-o ședință a Consiliului de Administrație al societății comerciale Domeniul Public SA s-au luat în discuție activitatea directorului Adrian Sălăgean iar ulterior, din cadrul Consiliului de Administrație, s-a lnasat ideea că mandatul acestuia va înceta în scurt timp iar postul va fi ocupat de către Vladimir Oargă.
“Nu s-a discutat cu mine despre vreun post de director, eu nici nu am luat în calcul lucrul acesta. Nici nu mmi s-a propus un asemenea post, nici nu am luat în calcul o astfel de variantă”, a precizat pentru InfoArieș, Vladimir Oargă.

Salariul directorului s-a majorat la peste 8000 de lei

Potrivit publicației turdene din interiorul Consiliului de Administrație s-au lansat informații potrivit cărora actual director ar fi încercat să-și majoreze salariul de la 6200 de lei la 8.200 de lei, fără acordul Consiliului de Administrație și că societatea a încheiat un conctract cu o firmă apropiată senatorului Alexandru Cordoș. Informațiile au fost infirmate de directorul Adrian Sălăgean, citat de 15 minute. În fapt Sălăgean a infirmat că și-a mărit el salariul nu  și majorarea de sala Majorarea salarială a fost făcută prin decizia Consiliului de Administrație, în primăvara acestui an, iar motivația principală a fost faptul că societatea avea profit și că salariul directorului Salinei Turda urcase la 9000 de lei.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.