Viişorenii rămân joi fără gaz

Viişorenii rămân joi fără gaz aprilie 17, 2018 0 comments

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi, 19 aprilie, în localitatea Viişoara din judeţul Cluj aproape 8 ore.

Delgaz Grid informează că este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale joi, 19 aprilie, începând cu ora 08.30 în localitatea Viişoara, în scopul efectuării de lucrări specifice de cuplare a unor conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:
0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.