USR Câmpia Turzii: Primarul a eșuat în gestionarea problemei deșeurilor

USR Câmpia Turzii: Primarul a eșuat în gestionarea problemei deșeurilor by iunie 23, 2020 1 comment

”Pe final de mandat, primarul Lojigan ṣtie că a eṣuat total în chestiunea deṣeurilor. Că este neputincios în fața situației dezastruoase din oraṣ în privința acestor deșeuri. Nu are soluții. A irosit pe orice șansă de a rezolva, măcar parțial, această problemă, din incompetență ṣi convingerea că poate ascunde gunoiul sub preṣ”, transmite USR Câmpia Turzii într-un mesaj oficial pe Facebook.

Primarul Dorin Lojigan spune că cei de la USR habar n-au cum se administrează un oraș iar criticile lor sunt doar atacuri politice.

Nu comentez aberațiile unora care habar nu au ce se intampla in oras si pentru care singurul scop este atacarea administrației actuale. Oameni care nu și-au adus aportul în nici un fel pentru bunăstarea orașului, în consecință habar nu au ce inseamna sa administreze un oraș. Cu atât mai mult cu cât astfel de declarații le dau acum in preajma campaniei electorale”, a arătat primarul. Acesta a subliniat că problema gunoaielor este una delicată în tot județul Cluj și nu tine doar de administrația locala.

Municipiul Câmpia Turzii a transferat gestionarea serviciului de salubriate către ADI Eco Metropolitan, asociația de dezvoltare inter-comunitară  județeană. Gropile de gunoi municipale au fost închise iar asociația județeană nu funcționează la parametri optimi. Câmpia Turzii are un reprezentant în ADI Eco Metropolitan, la fel ca celelate localități din Cluj dar localitățile din județ au o influență politică și administrativă limitată asupra gestionării serviciului județean de salubritate.

USR crede însă că la Câmpia Turzii, ”gunoiul ascuns sub preṣ a ieṣit la lumină” și că deșeurile din oraș, sunt un pericol pentru locuitori, adulți și copii.

USR mai adaugă că angajați ai companiei de Salubritate fac presiuni asupra cetățenilor ce sesizează neregulile. ” Unii s-au ales cu înjurături ṣi batjocură din partea ṣoferilor maṣinilor de salubritate, alții au fost amenințați, le-au fost blocate porțile, căile de acces, fiind nevoiți să ceară sprijinul Poliției din cauza unor semi-analfabeți – ṣefi de echipă la Salubritate. Printre aceṣtia, unii cu cazier. Ṣtiu ei cine sunt, la fel ṣi Poliția Municipiului Câmpia Turzii. Nu ne temem de ei, să le fie clar!”, se arată în mesajul în care se adaugă faptul că firma de salubritate a devenit o firmă de casă în care angajările s-au făcut pe criterii de înrudire și apartenență politică.
Alianta USR PLUS Câmpia Turzii solicită demisia întregii conduceri a Companiei de Salubritate.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. legionarul
    #1 legionarul 12 martie, 2021, 20:26

    Primarul din CATUNUL numit MUNICIPIU , a ESUAT in toate problemele URBEI !!! Ca de PRIMARUL , care este PERSOANA PUBLICA , impreuna cu ACOLITUL sau VICEPRIMARUL , au program de lucru de la 08,00 pana la 16,00 !!! Apoi au pus portarul de la INSTITUTIA pe care au fost alesi ( cica , probabil de STS) sa raspunda la telefonul PRIMARIEI !!! RUSINE !!!

    Reply this comment


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<