Universitatea Tehnică va colabora cu Porsche Engineering

Universitatea Tehnică va colabora cu Porsche  Engineering by iulie 15, 2016 0 comments

Universitatea Tehnică din Cluj va colabora din acest an cu cu Porsche Engineering România, în baza unui acord prin care instituția clujeană va pregăti masteranzi în tehnico avansate în Ingineria Autovehiculelor iar constructorul german va asigura 25 de burse pentru studenti pe care îi vor selecta direct, prin intermediul unei evaluări.

Miercuri, 13 iulie 2016, a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții  Universității Tehnice din Cluj Napoca și cei ai companiei Porsche  Engineering Romania. Scopul întâlnirii a fost semnarea parteneriatului  pentru înființarea unui nou program de masterat denumit “Tehnici  Avansate în Ingineria Autovehiculelor”. Masteratul va  fi coordonat de  către Departamentul de Autovehicule Rutiere și Transporturi, din cadrul  Facultății de Mecanică a Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Parteneriatul a fost semnat în prezența rectorului prof.dr.ing.  Vasile Țopa, a Președintelui Senatului Universității Tehnice –  Prof.dr.ing. Nicolae Burnete și a domnilor Malte Radmann –  Co-managing  Director Porsche Engineering GmbH, Dirk Lappe – Co-managing Director  Porsche Engineering GmbH, Dirk Philipp – Managing Director Porsche  Engineering Romania și Marius Mihailovici – Director Porsche Engineering  Romania.
Pe lângă  programa analitică specifică programului de masterat, Porsche Engineering va acorda și un număr de 25 de burse la nivel licență, respectiv masterat, burse ce urmează a fi acordate în baza unei evaluări
a candidaților.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.