Unde sunt 550.000 de lei plătiți din banii turdenilor? Fost consilier local denunță risipa de la Stadion

Unde sunt 550.000 de lei plătiți din banii turdenilor? Fost consilier local denunță risipa de la Stadion by mai 5, 2020 1 comment

Unde sunt cei 525 000 de lei vărsați din banii publici în contul clubului de fotbal, în ultimele 5 luni?! Nu vedem justificarea lor!- se întreabă fostul consilieri local Ciprian Rigman.

Competiții nu sunt din decembrie 2019, fotbaliștii nu sunt plătiți de 3 luni (februarie, martie, aprilie), baza fotbalistică este o ruină, dar banii publici alocați clubului au ramas neatinși! Unde merg acești bani?!

550.000 din banii turdenilor s-au evaporat în ”gaura neagră” FC Arieșul Turda

Unde s-au evaporat cei 550.000 din banii turdenilor, plătiți către  FC Arieșul Turda, se întreabă Ciprian Rigman, președintele USR Turda

105 000 lei/lunar primește clubul de fotbal Sticla Turda din bani publici – 100 000 din partea Primăriei și 5 000 din partea Salinei Turda. Suma NU a suferit nicio corijare în perioada pandemiei, deși campionatul este întrerupt din decembrie 2019, deci de 5 luni, perioadă în care, dincolo de contractele jucătorilor ce trebuie achitate, precum un contract de muncă, NU s-au plătit cantonamente, bareme de arbitraj, cazare și transport în deplasări, iar cheltuielile cu masa, apa plată sau vitaminele s-au redus drastic. NU s-a adoptat nicio Hotărâre de Consiliu Local prin care să se adapteze suma la nivelul cheltuielilor diminuate, pentru ca surplusul să devină un fond bugetar de rezervă în contextul pandemiei! Și avem la Spitalul Municipal doar 4 ventilatoare, 4, la o populație de cca 50 000 de oameni, fără a socoti și comunele populate din împrejurimi!”, scrie fostul consilieri local pe Facebook.

Ciprian Rigman care este președintele USR Turda a criticat risipirea banilor publici și când a fost consilier local din partea PNL. Rigman a demisionat acum mai bine de un an din PNL după ce a intuit că șefii de la Cluj ai liberalilor vor să-l transfere în partid pe PSD-istul Cristian Matei.

În ultima lună, fotbaliști și angajați ai clubului FC Arieşul Turda s-au plâns de faptul că nu au primit salariile deși din bugetul orașului au fost virări ale unor sume de bani. ”Sunt tot felul de speculații de la faptul că s-au sifonat bani din club și datoriile se rostogoleau de la o lună la alta, iar acum când nu se fac plăți la timp au găuri în buget. Ne-am certat pe grupul de discuții. Florin Dan s-a luat de ei, dar degeaba. Acum au dat câte 300-400 de lei, dar nu la toți. Acolo e ca la nebuni. Ar trebui să vedeți filmarea meciului de la Odorhei, de anul trecut ”, explică un fotbalist al FC Arieșul.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. Bodo
    #1 Bodo 5 mai, 2020, 11:15

    350000 de lei se duc pe an pentru întreținerea stadionului

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.