Un tânăr dispărut în zona băilor sărate. Oamenii legii presupun că s-a sinucis

Un tânăr dispărut în zona băilor sărate. Oamenii legii presupun că s-a sinucis iulie 5, 2016 0 comments

Poliția Municipiului Turda a fost sesizată în 3 iulie, de un agent de pază din zona de acces la Salina Turda, despre prezența unui autovehicul cu motorul pornit, fără proprietar si cu acte în interiorul autoturismului.

Din cercetări a reieșit că autoturismul aparține unui bărbat de 70 de ani din Turda, care a dat mașina fiului său de 36 de ani. Despre fiul proprietarului s-a aflat că în trecut a avut tentative de sinucidere.

Conducerea Salinei din Turda a explicat printr-un comunicat, că bărbatul nu a avut acces în zona vizitabilă a minelior de sare. Iată conținutul comunicatului:

“In data de 3 iulie 2016 , angajatiii serviciului de paza al Salinei Turda au identificat un autovehicul abandonat in apropierea obiectivului turistic. A fost sesizat serviciul de urgenta 112, iar reprezentantii IPJ s-au deplasat la fata locului.
Dupa identificarea autovehiculului, s-a constatat ca acesta este detinut de un barbat in varsta de 70 de ani al carui fiu in varsta de 36 de ani a plecat voluntar de acasa pe data de 1 iulie.
In aces moment (5 iulie), reprezentantii IPJ fac cercetari in intreaga zona exterioara a Salinei Turda pe o suprafata extinsa, examinand inclusiv ipoteza unui suicid.
Mentionam, in mod expres, ca nu exista posibilitatea ca persoana disparuta sa fi avut acces in zona circuitului vizitabil al Salinei Turda sau in minele deschise publicului.”

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.