UN MARTIE TEATRAL LA TURDA

UN MARTIE TEATRAL LA TURDA februarie 22, 2017 0 comments

Luna martie vine cu un program încărcat la Teatrul din Turda, transmite managerul interimar al instituției culturale, Cătălin Grigoraș, într-un comunicat de presă.

În 4 martie ora 19.00 spectacolul Companiei de Teatru BECOME din Sibiu – Insomniacii va fi jucat în premieră pe scena Teatrului Aureliu Manea. Insomniacii este un text scris de Mimi Brănescu – scenaristul serialului Las Fierbinți. Spectacolul este în regia lui Radu Botar, iar în distribuția spectacolului îi vom întâlni pe actorii Cătălin Grigoraș, Radu Botar și Ioan Alexandru Savu.

DSC_5329

În 11 martie se reia spectacolul “Despre dragoste, teatru și alte catastrofe” în regia Antonella Cornici.

“Un spectacol plin de energie presărat cu mult umor. Tânăra generație de actori turdeni vă va bucura ochii, urechile și sufletul. Nu ratați biletele puse în vânzare. Luați-le din timp. Încă de la începutul anului se joacă cu casa închisă și pentru asta vă Mulțumim!” declară managerul interimar al teatrului.

În 16 martie revine pe scena teatrului, după o absență lungă, turdeanul Cornel Miron în one man showul “Treisprezece” în regia Radu Botar. Un spectacol recital pe care actorul Cornel Miron îl joacă cu sinceritate și curat. Un spectacol în care tăcerile și cuvântul cu înțelesurile lui primează.

La cererea publicului în 18 martie se rejoacă spectacolul Gunoierul – de Mimi Brănescu. Biletele pentru reprezentația din februarie sau epuizat foarte repede.

Se mai joacă în martie în 25, spectacolul În lumea lui Caragiale – regia Antonella Cornici o producție a Teatrului Aureliu Manea Turda. Un spectacol care îmbină clasicul cu modernul, un spectacol despre noi și cei din jurul nostru, un spectacol actual. Evenimentul va fi dedicat zilei mondiale a teatrului.

În premieră în 30 martie va urca pe scena teatrului din Turda – Teatrul de Balet Sibiu. Gala de Balet va prezenta cele mai frumoase momente din repertoriul clasic internațional, dar și momente de balet neoclasic și dans contemporan.

Luna martie va fi bogată în spectacole și pentru cei mici. În 5 martie se joacă Tărâmul spiridușilor, în 12 martie se reia fata babei și fata moșului, în 19 februarie pe scenă urcă Cenușăreasa, iar la final de lună în 26 martie revine Teatrul Become din Sibiu cu spectacolul Dogarul cel Isteț.

Prețul unui bilet la spectacolele pentru maturi este de 15 lei întreg și 10 lei redus pentru studenți, elevi, pensionari, iar la spectacolele pentru copii biletul este de 8 lei pentru părinți și 6 lei pentru cei mici.

Pentru toate spectacolele lunii martie biletele sunt deja puse în vânzare atât pe site (teatrulaureliumanea.ro, tomtix.ro) cât și la agenția de bilete a teatrului.

1111111 (1)

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.