Un drum județean se pregătește de asfaltare

Un drum județean se pregătește de asfaltare by august 16, 2016 0 comments

Consiliul Județean a anunțat că Drumul județean 109B Fundătura – Cornești, porțiunea cuprinsă între km 0 şi 17, intră în etapa finală de turnare a covorului asfaltic în două straturi.

„Mă bucură faptul că lucrările de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene, deci cele care se efectuează în profunzimea drumului şi care au o durabilitate sporită, au ajuns şi în această parte a judeţului. Desigur, ceea ce ne propunem este ca în cel mai scurt timp posibil această categorie de lucrări complexe să vizeze cât mai multe drumuri de pe întreg teritoriul judeţului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările de modernizare a drumului constau în realizarea de fundaţii, podeţe, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic şi a stratului de uzură.
Urmare a deblocării situaţiei lucrărilor/plăţilor aferente Programului Naţional de Dezvoltare Locală, Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de reabilitare a trei drumuri judeţene, respectiv  DJ 107N Băişoara – Valea Ierii, DJ 108C Mănăstireni – Călata şi DJ 109B Fundătura – Corneşti.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.