Un alt fel de dezbateri – Civic Youth Gala

Un alt fel de dezbateri – Civic Youth Gala by mai 29, 2018 0 comments

Asociația The Da Vinci System organizează, la început de iunie, evenimentul Civic Youth Gala ce va prezenta tinerii care au reușit să deschidă o nouă viziune asupra timpului liber și importanței pe care o adduce implicarea tinerilor în dezvoltarea societății.

Proiectul se va desfășura pe parcursul a 4 zile, din 8-11 iunie.

Vineri, 8 iunie, vor fi cunoscuţi candidații pentru posturile în Biroul General. Aceștia vor prezenta discursul de candidatură, vor fi intervievați de către comisia electorală și vor fi votați de către membrii asociației în spirit democratic.

Sâmbătă, 9 iunie, vor fi invitați 4 traineri cu activitate națională și cu expertiză în domeniile cluburilor asociației, și anume: Debate Club – dezbateri academice și relații externe ; Business Club – finanțe; Numbers Club – informatică, programare și relații publice; Character Club – dezvoltare personală și resurse umane. După acestea,vor fi anunțate premiile pentru DaVincerul care s-a dezvoltat cel mai mult pe parcursul anului – DaVinci Follower – și pentru membrul Biroului General care a reușit să aibă cel mai mare impact în dezvoltarea asociației – DaVinci Leader.

Duminică, 10 iunie, va avea loc ședința plenară în care se va decide planul activităților pentru noul mandat.

Luni, 11 iunie, va avea loc conferința de presă prilej cu care se încheie cIVic Youth Gala 2018.

Evenimentul se va desfăşura la Talora, iar biletele pot fi gasite online, la adesa thedavincisystem.eu

Avocat pledant, debater de succes si arbitru de debate, la Civic Youth Gala

Evenimentul organizat de debater-ii din Turda o va aduce în pri plan pe Xenia Burghelea, care le va vorbi celor prezenţi despre activitatea naţională şi nu numai.xenia burghelea

Xenia Burghelea este avocat pledant în Cluj-Napoca, fost asistent și coordonator de seminar al Facultății de Drept, Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În paralel, a coordonat timp de patru ani BBU Debate Society, Clubul de Debate al Universității Babeș-Bolyai.

Aceasta și-a început activitatea în cadrul dezbaterilor academice pe clasa a 5-a, în Chișinău, când încă mai existau formate de dezbateri precum… Karl Popper, încheind-o frumos, în noiembrie 2017, odată cu câștigarea Turneului Campionilor în Dezbateri 2017.

De asemenea, Xenia a cochetat sporadic cu debate-ul la nivel universitar național, implicându-se activ în debate-ul competitiv la nivel internațional din 2015. A dezbătut în finala Open-ului Facultății de Drept 2014, în sferturile de finală PEP IV 2016 (Belgrad, Serbia), în finala CeDeBePe Open 2016 (București, România), în semifinala de la Belgrade Open 2016 (Belgrad, Serbia), a arbitrat în semifinala de la Vienna Fresher’s 2014 (Viena, Austria) și a fost CA al BBU Pro-Am 2016 și al Open-ului Facultății de Drept 2017 (Cluj-Napoca, România).

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.