Turdenii se pot înscrie din octombrie la un curs cu tehnici de eliberare a emoțiilor

Turdenii se pot înscrie din octombrie la un curs cu tehnici de eliberare a emoțiilor

by septembrie 30, 2015 0 comments

Asociația Fun Kids va găzdui în 21 octombrie un semniar cu durata de cinci ore legat de tehnici de dezvoltare persoala și tehnici de eliberare a emoțiilor, organizat de trainerul Zoltan Vereș.

Luni seara, de la ora 18 a avut loc un seminar destinat gestionării relațiilor și gestionarii emoțiilor în care au fost prezentate tehnicilede bază ETF (Emoțional Freedom Tehnique), la care au participat circa 50 de persoane. EFT propune o metodă de eliberare a emoțiilor, în special a emoțiilor negative, prin metode asociate cu presopunctura, acumpunctura și prin utilizarea unor enunțuri pozitive.
La semiarul de luni, trainerul Zoltan Veres a prezentat noțiuni referitoare la modurile de relaționare atât cu cercurile exterioare ale colegilor, prietenilor, partenerilor ori cu familia dar și metode de gestionare a conflictelor interioare.
Emoțional FreedomTehnique este o tehnică relativ nouă de cotrola al emoțiilor și în același timp una controversată deoarece este inclusă în așa numitele psihologii energetice. Psihiologia clasică spune despre EFT că nu poate fi inclusă în tehnicile terapeutice științifice, deoarece nu sunt studii clare care să indice efectul terapeutic al metodei și că cel mai probabil rezultatele nu trec mai departe de efectul placebo. Avocații metodei spun însă că tehnica se bazează pe stimularea unor puncte de acupunctură și forme de deconstrucție psihologică a emoțiilor negative.
Înscrierile pentru seminarul de cinci ore de la Turda se pot face la numărul de telefon 0744519616

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.