Turdenii pot depunde cererile pentru ajutorul la încălzire

Turdenii pot depunde cererile pentru ajutorul la încălzire

Turdenii pot depunde cererile pentru ajutorul la încălzire

by octombrie 9, 2016 0 comments

Începand cu data de ­18.10.2016, locuitorii municipiului Turda vor putea depune documentele in vederea obtinerii ajutorului pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale, energie electrica, lemne, carbuni si combustibili petrolieri conform prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr.70/2011 cu modificarile si completarile ulterioare si Hotărârii nr. 920/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de Urgenţă nr. 70/2011 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece.

Ajutorul se acorda numai pentru un singur sistem de incalzire, pentru consumatorii de gaze naturale, energie electrica, lemne, carbuni si combustibili petrolieri ale caror venituri nete lunare/membru de familie este cuprins intre 0 si 615 lei, pentru perioada 1 noiembrie 2016- 31 martie 2017.

Ajutoarele pentru încălzire se acordă pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, precum şi bunurile mobile şi imobile deţinute. Formularele de cerere și declarație pe propria răspundere pot fi procurate de solicitanți de la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1), sau se pot descarca de pe site-ul www.primariaturda.ro.

Acte necesare pentru obtinerea ajutorului de incalzire:

  • Documentele de stare civilă pentru toți membrii familiei care locuiesc în fapt la adresa de domiciliu menționată pe cerere (cărți de identitate sau certificate de naștere pentru membrii familiei care au până în 14 ani)

  • Adeverinţa de salariat cu venitul net, cupon de pensie, cupon somaj, sau alte acte doveditoare ale veniturilor nete din luna anterioara depunerii cererii;

  • Pentru persoanele care realizeaza venituri din A.F.,P.F.A,S.R.L., este necesară o adeverință de venit eliberată de Administrația Finanțelor Publice Turda;

  • certificat fiscal pentru persoanele care au varsta peste 18 ani;

  • adeverinta de la Registru agricol;

  • copie dupa talonul autoturismului;

  • după caz, alte acte doveditoare privind componenţa familiei;

  • factura de gaz sau energie electrica;

Cererea și declarația pe propria răspundere însoțită de documentele mai sus menționate se depun la sediul Cantinei de Ajutor Social (str. Mihai Eminescu, nr.1) până la data de 20 noiembrie  pentru ca o persoană/familie să poată beneficia de ajutor  începând cu luna noiembrie.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.