Turda: Proiect de asfaltare a 17 străzi din oraș. Lucrările ar urma să dureze 2 ani

Turda: Proiect de asfaltare a 17 străzi din oraș. Lucrările ar urma să dureze 2 ani by februarie 28, 2018 1 comment

Spotlight

S-a dat startul IMO. Cele mai luminate minți ale matematicii școlare se întrec la Cluj

Participanții la Olimpiada Internațională de matematică, ce se desfășoară în

iulie 7, 2018

Turda: Încă un sens giratoriu în oraș. Va costa peste 1 milion de lei

Consiliul Local Turda este chemat să aprobe miercuri, 28 februarie,

februarie 23, 2018

Consiliul local Turda este chemat să dezbată astăzi un proiect de reabilitare a 17 străzi din oraș. Proiectul de hotărâre ce se va discuta în ședința Consiliului Local de miercuri, 28 februarie, de la ora 13, stabilește doar Documentația de avizare pentru lucrări de intervenții (DALI) și a principalilor indicatori tehnico-economici. Reabilitarea străzilor ar urma să fie finanțată din bugetul local, prin credite.

Proiectul de reabilitare a celor 17 străzi din oraș are o valoare de 14,7 milioane lei din care construcții și montaj 12, 71 milioane. Cu acești bani vor fi modernizați circa 6,114 kilometri de străzi și trotuare din oraș.

Acesta este unul dintre proiectele pe care administrația locală l-ar putea finanța fără mari probleme deoarece în 2017, la capitolul reparații străzi au figurat ca și cheltuiți circa 5 milioane de lei. Cum proiectul este planificat pentru 36 de luni, o medie de 7 milioane de lei este o cifră rezonabilă din buget, pentru asfaltarea străzilor.

Cele 17 străzi aflate pe lista acestui proiect sunt Amurgului, Bucegi, Bucovinei, Cucului, Frăsinet, Barițiu (spre Petrești), Hațegului (între Cale Victoriei și Lotus), Corvin, Luptători, Matei Basarab, Miron Costin, Panait Cerna, Ponorel, Racului, Toamnei, Valea Racoșei, Vasile Goldiș. Proiectul de hotărâre aici.

Pe ordinea de zi a Consiliului Local de astăzi se află și un proiect de construire a unui sens giratoriu, în valoare de 1,2 milioane de lei.

1 comentariu

Incepe conversatia
  1. Anonima
    #1 Anonima 15 iulie, 2018, 21:07

    Ce fel de sens giratoriu va costa 1.2 mil de lei? Ce vor pune în el?

    Reply this comment

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.