Traficant de droguri din Turda prins de polițiști

Traficant de droguri din Turda prins de polițiști by august 8, 2016 0 comments

Polițiștii de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. din Cluj-Napoca, au ridicat 41 de comprimate MDMA și SANAX, 30 de plicuri cu substanță pulverulentă și cristalină, precum și 300 de grame de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive, de la un bărbat pe care l-au surprins în flagrant. Cel în cauză a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv.

La data de 5 aaugust, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au surprins în flagrant delict un bărbat, de 32 de ani, din Turda, având asupra sa 41 de comprimate MDMA și SANAX, precum și 30 de plicuri cu substanță sub formă de pulbere și cristalină.

Totodată, în urma verificărilor, de la acesta au mai fost ridicate 300 de grame de substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive.

Cel în cauză a fost reținut sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de risc, fără drept, în vederea consumului propriu și efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 6 august a.c., instanța de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.