Timp de o săptămămână, turdenii ar putea rămâne cu gunoiul neridicat

Timp de o săptămămână, turdenii ar putea rămâne cu gunoiul neridicat

Timp de o săptămămână, turdenii ar putea rămâne cu gunoiul neridicat

by mai 26, 2015 0 comments

Rampa județeană gunoi de la Pata Rât se va închide astăzi, cu începere de la ora 18.00, datorită faptului că nu mai are spațiu de depozitare. Măsura a provocat îngrijoare nu doar la nivel județean ci și la nivel local.” Situația salubrității municipiului Turda este una delicată, de astăzi nu se va mai ridica gunoiul”, a precizat primarul Tudor Ștefănie. Primarul a precizat că nu știe ce se va întâmpla, deoarece decizia implică forurile județene.
”De azi, de la ora 18.00, rampa este închisă. Este o problemă delicată. Am convocat o ședință cu primarul Emil Boc și cu președintele interimar al CJ Cluj, Vakar Istvan, dar și cu alți responsabili, inclusiv de la Garda de Mediu”, a declarat prefectul Gheorghe Vușcan.
Anunțul de închidere a rampei a fost făcut săptămâna trecută, dar autoritățile județene mizau pe faptul că vor cumpăra o suprafață de teren de la comuna Feleacu care să fie amenajată ca rampă temporară. Cumpărarea terenului a eșuat și pentru faptul că, ințial, comuna Feleacu a a încheiat o înțelegere anterioară cu Consiliul Județean de concesionare a terenului, dar înțelegerea nu a mai fost respectată de Consiliul Județean.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.