Teren ieftin scos la licitație în Băile Sărate, de căte municipalitate

Teren ieftin scos la licitație în Băile Sărate, de căte municipalitate by martie 2, 2020 0 comments

Administrația locală anunță concesionarea a 400 de metri pătrați de teren în Băile Sărate Turda, în apropierea Salinei.

Terenul este situat pe Aleea Olt fn și are un preț accesibil pentru fiecare, de 13, 44 euro/mp. Accesibilitatea este dată de faptul că redevența poate fi plătită pe durata a 10 ani de concesionare.

Municipalitatea din Turda scoate la licitație două terenuri de 400 de metri pătrați, unul în Băile Sărate, altul pe Nicolae Teclu.

Cel mai atratactiv este terenul din Băile Sărate, situat pe Aleea Olt fn . Terenul de 400 de mp înscris în cf. 64435 Turda identificat cu nr cadastral 64435 costă 5378 euro, adică circa 25.380 de lei la cursul din momentul evaluării.

Durata concesionării este de 10 ani și poate fi prelungită la 49 de ani. Prețul este unul accesibil deoarece redevența ce poate fi plătită anual este 537,8 euro/anual.

Procedura de concesionare este prin licitație publică. Cei interesați pot cere caietul de sarcini de la Registratura Primăriei. Municipalitatea este obligată prin lege să anunțe public licitația prin publicarea în Monitorul Oficial, și în ziare naționale și locale. Ofertele se fac în plicuri închise. Informații privind organizarea licitațiilor se pot obține de la Serviciul Evidență Patrimoniu și GIS din Primăria Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.