Teren de sport acoperit la Colegiul Naţional Mihai Viteazu

Teren de sport acoperit la Colegiul Naţional Mihai Viteazu by mai 30, 2018 0 comments

Colegiul National Mihai Viteazu Turda va avea un teren de sport multifuncţional acoperit şi amenajat de firma Criteria. Consiliul local şi-a dat, ieri, acordul de colaborare pentru realizarea acestui obiectiv.

Potrivit raportului de specialitate prezentat consilierilor locali, terenul acoprit va fi amenajat pentru practicarea tenisului şi fotbalului. Acesta va fi acoperit cu o structură metalică sau de lemn, cu arce de cerc peste care se va pune o prelată ignifugă albastră cu alb sau verde cu alb, dând astfel posibilitatea practicării sportului în sezonul rece sau ploios. Dimensiunea construcţiei va fi de 45mx22m.

Gazonul va fi unul sintetic de tip sport, cu iarba de 20mm, ceea ce va permite practicarea mai multor tipuri de sport. Pentru practicarea sportului s-a propus amplasarea unor porţi din dur aluminiu, cu dimensiunea de 3x2m, cu plasa prinsă cu cleme de cadrul porţii.

Elevii şcolii vor putea folosi în mod gratuit terenul, în intervalul 8-14, amendamentul, prezent în raportul de specilaitate prezentat consilierilor locali, fiind cuprins în contractul dintre administraţia locală şi firma Criteria la propunerea consilierului local PNL, Ciprian Rigman. Tariful perceput de către administraţia locală pentru terenul pus la dispoziţie, este prevăzut în HCL 48/2017, respectiv 0,04lei/mp/lună.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.