Telenovelă polițistă la Domeniul Public: Droguri și toxicomani. Consilierul Deak acuzat de furt

Telenovelă polițistă la Domeniul Public: Droguri și toxicomani. Consilierul Deak acuzat de furt

Telenovelă polițistă la Domeniul Public: Droguri și toxicomani. Consilierul Deak acuzat de furt

by septembrie 3, 2015 0 comments

Un scandal legat de droguri și însușirea necuvenită de bani, a izbucnit astăzi la Domeniul Public Câmpia Turzii, scandal care îi are în prim plan pe consilierul local Deak Francisc și un zilier de 17 ani.
Consilieul local, angajat al Domeniului Public a fost acuzat astăzi de furt, după ce un tânăr zilier a constatat că plicul cu un rest de plată i-a fost confiscat de către consilierul local.
Francisc Deak spune că lucrurile sunt exagerate și că de fapt e o neînțelegere. Banii, circa 40 de lei, au fost luați de mama copilului, îngrijorată că fiul ei va cheltui suma pe droguri.”De fapt sunt acuzat că am adus-o pe mama copilului să ia ea banii. E un tânăr ce se droghează, i s-au găsit recent droguri în buzunare la serviciu. Iar săptămâna trecută a fost adus de la Cluj, de la dezintoxicare. Mama tânărului dorea să strângă banii pentru haine că începe școala, el era pregătit să îi cheltuie pe droguri”, a explicat Deak Francisc. Întrebat ce droguri i s-au găsit tânărului în hainele de lucru, Deak a precizat : ”Nu știu exact, ceva țigări”.
Inspectorul de poliție Ștefania Moldovan, purtător de cuvânt, in cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj a confirmat existența unei plângeri. ”Este o plângere depusă pe numele dlui Deak Francisc, dar nu vă pot da detalii deoarece în acest moment se fac cercetări”, a precizat inspectorul de poliție Ștefania Moldovan.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.