Tehnologii medicale de vârf, prezentate la Cluj

Tehnologii medicale de vârf, prezentate la Cluj

Tehnologii medicale de vârf, prezentate la Cluj

by octombrie 16, 2018 0 comments

 Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, prin Facultatea de Inginerie Electrică, Departamentul Electrotehnică și Măsurări, va găzdui, în perioada 17 – 20 octombrie 2018, Conferința Internațională Meditech 2018 – International Conference on Advancements of Medicine and Health Care through Technology.

Aflat la cea de-a VII-a ediție, evenimentul se va desfășura la Gand Hotel Napoca, iar deschiderea oficială va avea loc joi, 18 octombrie 2018, începând cu ora 9.

Conferința este organizată de Societatea Națională de Inginerie Medicală și Tehnologie Biologică, sub egida IFMBA (International Federation for Medical and Biological Engineering), în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, Universitatea Sheffield – Anglia, Universitatea de Medicină din Viena – Austria și Spitalul Militar de Urgență Cluj-Napoca.

Conferința reunește specialiști și personalități din lumea medicală între care, la acestă ediție, va fi prezent Secretarul General al Federației Internaționale pentru Inginerie Medicală și Biologica – Prof. Kang-Ping Lin de la Universitatea Chung-Yuan Christian, Taipei, Taiwan.

Temele conferinței se referă la proceduri și standarde medicale precum și la rolul tehnologiei în efectuarea actului medical cum ar fi: dispozitivele și instrumentația biomedicală, prelucrările de semnale biologice, procesările de imagini, sistemele de informare și asistență medicală, biomecanică, reabilitare, precum și la modelarea și simularea sistemelor biomedicale.

Programul conferinței se va defașura pe sesiuni: plenare, orale și poster iar în paralel, va avea loc o expoziție de dispozitive și aparatură medicală.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.