Teatrul turdean în prag de sărbători

Teatrul turdean în prag de sărbători decembrie 17, 2018 0 comments

Campania “Și tu poți fi Moș Crăciun” organizată de Organizația Studenților Farmaciști Cluj –Napoca (OSF) a trecut prin municipiul Turda, anunţă conducerera instituţiei de cultură din Turda.

Teatrul Aureliu Manea se află deja în al doilean an, de când s-a alăturat campaniei,  oferind publicului turdean un prilej de a se implica activ în probemele comunității. În acest scop, în data de 13 decembrie, ora 19:00, la sediul instituției a avut loc spectacolul  caritabil, TRAGEDIAN LA JUBILEU de A.P. Cehov, regia Muriel Manea.

Încasările obținute din vânzarea biletelor, vor fi donate către două familii defavorizate din Turda, conform OSF. Pe lângă aceste donații, familiile vor fi ajutate şi de firme care oferă sponsorizări campaniei. În acest an campania s-a desfășurat în perioada 3-16 decembrie și au fost organizate mai multe activități de strângere de fonduri și haine sau jucării, pe bază de donație (Târg de Crăciun, Concert de colinde, Spectacolul de teatru).OSF organizează anual peste 20 de campanii de sănătate, evenimente de socializare pentru studenți, schimburi studențești la nivel național și internațional și campanii de informare pentru publicul Clujean.

Teatru din Turda mai pregăteşte o ultimă surpiză la sfârşit de an: TAMT  își va încheia activitatea în data de 19 decembrie, cu spectacolul DESCHIDE UȘA CREȘTINE!, o producție a Casei de Cultură a Municipiului Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.