Teatrul din Turda are o nouă conducere

Teatrul din Turda are o nouă conducere by ianuarie 4, 2017 0 comments

Începând cu data de 01.01.2017, Teatrul “Aureliu Manea” din Turda are o nouă conducere. Schimbarea vine în contextul în care mandatul directorului Narcisa Pintea a încetat la data de 31.12.2016.

Tânărul actor Grigoraș Cătălin a preluat funcția de director interimar, urmând ca în perioada următoare să se facă demersurile necesare pentru organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director al teatrului.

Grigoraș Cătălin este din Sibiu și are o vastă experiență în arta teatrală dar și managerială. Încă de pe băncile facultății a colaborat cu Teatrul Național “Radu Stanca” din Sibiu, a absolvit Facultatea de Actorie din Sibiu, are un masterat în domeniul management cultural și din 2010 conduce „Asociația de Tineret Become”, care promovează tinerii artiști și organizează spectacole de amploare în țară și în străinătate.

“Onoare, responsabilitate și provocare sunt cuvintele care pot descrie cel mai bine numirea mea ca manager interimar al Teatrului “Aureliu Manea” din Turda. Sunt convins că deschiderea spre profesionalism a celor ce conduc destinele acestui oraș vor face ca Teatrul din Turda să își recapete prestigiul la nivel național”, spune tânărul artist, Cătălin Grigoraș, la începutul acestui nou drum.

Găsiți aici CV-ul noului manager.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.