Târgul de Crăciun și-a deschis porțile la Turda

Târgul de Crăciun și-a deschis porțile la Turda by decembrie 6, 2016 0 comments

Ieri seara, sute de copii și părinți au asistat la deschiderea patinoarului, la concert de colinzi și alte surprize pe care administrația locală le-a pregătit turdenilor.

Cu ocazia deschiderii festive a Târgului de Crăciun, primarul Cristian Matei a dat startul iluminatului de sărbători al municipiului, iar seara a fost urmată de concert de colinzi, susținut de Călin Merca și A Cappella, urmat de un recital al lui IOAN MAN, (X Factor).

Tot cu această ocazie a fost inaugurat și patinoarul artificial, iar zecile de patinatori au asistat la un spectacol de magie pe gheață. Tot luni seara a avut loc o paradă a personajelor de poveste, jocuri de artificii, iar cei mici s/au bucurat de apariția lui Moș Nicolae care le-a adus cadouri.

Patinoarul va rămâne deschis până la finele lunii februarie iar tarifele vor fi următoarele: adulții vor plăti 12 lei pentru o oră și jumătate petrecută pe gheața patinoarului. O pereche de patine se va putea închiria contra sumei de 8 lei, iar copiii preșcolari vor plăti câte 5 lei, iar elevii câte 8 lei.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.