Târg expozițional de animale la Viișoara

Târg expozițional de animale la Viișoara iunie 20, 2018 0 comments

Comuna Viişoara va avea, în curând, un târg de animale. Administraţia locală a început lucrul la clădirea administrativă, iar târgul propriu-zis va funcţiona cel mai probabil din toamnă, potrvit primarului Viișoarei, Ioan Roman.

Acesta a declarat că târgul expozițional va avea loc, cel mai probabil, în fiecare zi de sâmbătă, fiind invitați toți crescătorii de ovine, cabaline, păsări și nu numai, să prezinte cele mai frumoase exemplare, într-o expoziție cu vânzare, dar târgul va avea și o componentă educativă, elevii de la școli urmând să fie implicați în proiect.

Potrivit proiectului administrației loxale, piața expozitională desfășurată pe o suprafață de 1879 mp, cuprinde urmatoarele : clădire administrativă, trotuare în suprafață totală de 178 mp, pavilion tip copertină pentru piață, în suprafață de 435 mp, alei și platforme carosabile în suprafață de 697mp, punct gospodaresc de 11 mp, împrejmuiri cu lungimea de 126 ml, spații verzi amenajate de 558 mp. Clădirea administrativă va avea regimul de inaltime P+M, suprafața construită de 142, 44 m iar suprafața desfășurată de 300, 57 mp. Pavilionul pieței, care va avea 435 mp, va fi parțial acoperit. •Targul expozițional de animale desfășurat pe o suprafață de 4147 mp, va cuprinde urmatoarele: acces acoperit și bazin de dezinfecție de 28 mp, rampă de descărcare a animalelor de 50 mp, țarc pentru ovine de 309 mp, țarc pentru bovine de 776 mp, țarc pentru cabaline de 545 mp și țarc pentru miei în suprafață de 219 mp. De asemenea, va exista platformă gunoi și bazin de dejecții în suprafață de 50 mp, drumuri de incintă în suprafață de 890 mp, împrejmuiri de 260 mp și rețele hidraulice cu lungimea de 110 ml.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.