Sute de elevi și profesori premiați la Gala Excelenței in Educație

Sute de elevi și profesori premiați la Gala Excelenței in Educație by octombrie 6, 2017 0 comments

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a sărbătorit Ziua Educaţiei premiind elevii şi profesorii de performanţă din domeniul vocaţional (artistic şi sportiv). Ieri, 5 octombrie 2017, în sala Auditorium Maximum a Universităţii Babeş-Bolyai, în cadrul unui eveniment organizat în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj, au urcat rând pe rând pe scenă 90 de elevi şi coruri/echipe sportive/ trupe de teatru cu nu mai puţin de 80 de profesori coordonatori.

De Ziua Educaţiei, Gala excelenţei pentru domeniile vocaţional-artistice şi sportive a început cu un spectacol de înaltă clasă oferit de Liceul de Coregrafie şi Artă Dramatică ,,Octavian Stroia”, Cluj-Napoca, unde publicul i-a putut vedea performând pe elevii cu premii deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale.

Apoi, elevii şi profesorii au primit mesajele de felicitare din partea inspectorului şcolar general, Valentin Claudiu Cuibus, respectiv din partea preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj – mesaj prezentat de doamna director economic Cristina Şchiop. Universitatea Babeş-Bolyai a fost, de asemenea, reprezentată de decanul Facultăţii de Teatru şi Televiziune – Liviu Maliţa –, respectiv de decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport – Ioan Gomboş.

În total, în 2017, aproximativ 500 de elevi şi profesori au fost premiaţi la Cluj în cadrul celor două Gale de excelenţei. Consiliul Judeţean Cluj a asigurat fondurile necesare premierii în bani, în total suma de 250.000 de lei fiind alocată premierii din acest an.

Evenimentul își propune nu numai să stimuleze performanța școlară prin premiile financiare obținute prin colaborarea cu Consiliul Județean Cluj, ci și să transmită public un mesaj de valorizare a învățământului și în special a celor dedicați lui, care fac performanță anual.

“Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj se bucură, încă o dată, de posibilitatea de a organiza anual o astfel de gală a excelenţei dedicată elevilor şi profesorilor de performanţă din judeţ, sprijinirea învăţământului de excelenţă fiind o prioritate managerială a ISJ Cluj” se arată într-un comunicat.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<