Conflict în Alianță: PLUS Cluj refuză să clarifice speculațiile privitoare la onestitatea candidaților USR

Conflict în Alianță: PLUS Cluj refuză să clarifice speculațiile privitoare la onestitatea candidaților USR by februarie 22, 2020 0 comments

foto: Simona Cristea, președinte PLUS Cluj a refuzat să clarifice speculațiile privitoare la candidații USR de la Turda

Andrei Suciu, candidatul USR de la Turda este perceput ca fiind cu probleme penale de către PLUS, anunță publicația TurdaNews.net citând surse confidențiale din PLUS. Potrivit surselor TurdaNews.net, cei de la PLUS cred că Andrei Suciu ”își dorește cu ardoare să câștige Primăria Turda, pentru a șterge toate urmele care l-ar putea incrimina penal. În plus, printre candidații de la USR ar fi mulți traseiști politici, iar candidaturile lor ar putea aduce deservicii alianței și scorului electoral”.

Nu este clar dacă sursele citate de publicația locală sunt surse locale din PLUS sau surse județene. Recent, Andrei Suciu a anunțat că PLUS Turda a fost infiltrat de persoane care reprezintă grupuri de interese în drenarea banilor din bugetul local, foști colaboratori apropiați ai primarilor Tudor Ștefănie și Cristian Matei  și că nu va accepta compromisuri în acest sens. 

La solicitare InfoAries.ro, conducerea județeană PLUS a refuzat să comenteze informația. InfoAries.ro i-a solicitat Simonei Cristea, președinte PLUS Cluj să confirme sau să infirme temerile cu privire la onestitatea partenerilor de alinață. Simona Cristea a refuzat să facă clarificări în acest sens, lăsând să planeze bănuielile asupra candidaților USR.

De cealaltă parte, liderii USR spun că susțin fără rezerve candidatura lui Andrei Suciu.

Sunt dume. Îl vom susține pe Andrei. Fără dubii ”, spune Emanuel Ungureanu, deputat USR de Cluj. Acesta a subliniat ideea că Andrei Suciu este susținut fără rezerve de către Uniunea Salvați România.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.