Studentii la jurnalism se pot specializa la Bruxelles pe cheltuiala UE

Studentii la jurnalism se pot specializa la Bruxelles pe cheltuiala UE

by august 6, 2015 0 comments

Studenții la jurnalism care fac practică în mass media dar și jurnaliștii tineri cu vârsta până în 30 de ani pot aplica pentru un program de instruire finanțat de către Parlamentul European, ce se va desfășura la Bruxelles în perioada 20-22 octombrie. Particpanții vor beneficia de trei zile de wokrshop-uri media, dicuții politce și profesionale cu politicieni și jurnaliști europeni.
Costurile de dpplasare precum și cele de cazare și acomodare vor fi decontate de către Parlamentul European în maximum 2 săpămâni după eveniment. Deasemenea, finanțatorii programului vor asigura plata unei sume suplimentare 360 de euro pentru junraliștii tineri angajați și 180 de euro pentru studenții la jurnalism, aflați în programele de practică profesională.
Evenimentul este organizat sub egida European Youth Media Days 2015- Libertatea de exprimare în Europa. Detalii despre modul cum se poate aplica pentru unul din cele 77 de locuri disponibile pot fi găsite www.youthpress.org iar termenul limită de tirmitere a aplicației este 16 august.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.