Strada Margaretelor va fi izolată. Autoritățile locale au anulat Festivalul folcloric

Strada Margaretelor va fi izolată. Autoritățile locale au anulat Festivalul folcloric

Strada Margaretelor va fi izolată. Autoritățile locale au anulat Festivalul folcloric

by iulie 20, 2020 0 comments

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudan a anunțat că autoritățile izolează comunitatea de pe strada Magaretelor iar autoritățile locale anunță intensificarea procedurilor de supraveghere a zonei. 

Anunțurile au fost făcute separat, prin intermediul unui comunicat de presă și a unei declarații pe grupul de comunicare al Prefecturii Cluj.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență s-a întâlnit în această dimineață după ce 15 persoane din Turda au fost depistate cu COVID 19.

La ora 13.00, prefectul județului Cluj anunța că pe strada Margaretelor sunt confirmate 13 cazuri, toate internate.

”Ancheta epidemiologică e în curs de finalizare. Momentat avem patrule de poliție, jandarmi și poliție locală la fața locului pentru a încerca să izolăm zona”, a declarat Mircea Abrudan, prefectul județului.

Administrația locală de la Turda a anunțat că poliția patrulează în zonă și au fost mobilizate serviciile sociale pentru a ajuta și supraveghea comunitatea. Oficialii anunță că se fac testări tuturor persoanelor care au avut contact cu cei depistați pozitiv. Deasemenea se vor distribui gratuit măști celor de pe Margaretelor.

Festivalul de folclor de la sfârșitul lunii a fost adeasemenea amânat.

InfoAries.ro a relatat astăzi despre faptul că după str. Margaretelor, zonele cele mai vulnerabile sunt cel de pe Nicolae Teclu și Barbu Lăutaru.

      Autoritățile au subliniat însă că până acum cazurile numeroase confirmate sunt doar în această zonă.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<