Strada Barițiu înecată de ape și pietriș. Lucrările de mântuială ale administrației locale

Strada Barițiu înecată de ape și pietriș. Lucrările de mântuială ale administrației locale by iunie 11, 2020 0 comments

Un filmuleț video care arată cum apele de ploaie invadează strada Gheorghe Barițiu a fost postat recent pe internet iar turdenii comentează că este o altă dovadă a faptului că lucrările de reabilitare a drumurilor au fost prost efectuate. ”Un munte de pietriș dar tragedia mai mare la câteva case le-a intrat in curte…te doare inima când exact in zona aia 2 bătrânei se necăjeau să oprească șuvoiul”, comentează o turdeancă.

”Inundațiile” de pe strada Barițiu nu sunt singura dovadă. Pe strada Toamnei asfaltul a fost spart pentru a reface rețeaua de gaz. Au lăsat o țeavă prin mijlocul drumului. În Băile Sărate, pe Aleea Băilor au folosit borduri noi doar la o parte de trotuar.

Situația de pe Barițiu se va repeta pe strada 22 Decembrie 1918, explică surse din Primăria Turda, pentru InfoAries.ro. ”Merită să mergeți să vedeți cum sunt căminele geiger, acolo pe 22 Decembrie”, explică sursa InfoAries.ro

Peste tot din Micro I în Micro II sunt exemple ale străzilor asfaltate aiurea: când nu vin ”viiturile”, apa de ploaie băltește.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.