STP: Analizăm posibilitatea ca preţul biletelor să nu crească

STP: Analizăm posibilitatea ca preţul biletelor să nu crească

by februarie 26, 2015 0 comments

Spotlight

S-a dat startul IMO. Cele mai luminate minți ale matematicii școlare se întrec la Cluj

Participanții la Olimpiada Internațională de matematică, ce se desfășoară în

iulie 7, 2018

STP: Autorităţile rutiere au falsificat dovezile privind ilegalităţile din transportul local

Angajaţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier Cluj sunt

februarie 11, 2015

IMG_0790Conducerea Societăţii de Trasport Public Turda a evitat astăzi să precizeze dacă şi cu cât va creşte preţul biletelor de autobuz şi a lăsat să se înţeleagă că e posibilă o majorare doar a preţurilor la călătoriile gratuite.
Consiliul Local s-a trezit astăzi în situaţia neplăcută de a fi obligat printr-o sentinţă definitivă să aprobe majorarea preţului la biletele de călătorie. Situaţia a apărut în condiţiile în care, în anii anteriori, STP a cerut Consiliului local majorarea preţului la bilete, dar consilierii au respins ideea mai ales din motive electorale.
Proiectul de hotărâre trebuie să treacă de filtrele administrative ale Prefecturii, până la intrarea în vigoare.
Conducerea STP a evitat să precizeze dacă biletele se vor scumpi şi a lăsat să se înţeleagă că o eventuală majorare nu va afecta direct buzunarele turdenilor.
„Nu pot da detalii acum, mâine vom transmite poziţia noastră. Pot să vă spun că luăm în calcul o măsură ce nu va afecta buzunarele turdenilor, în mod direct”, a declarat Robert Mostecky, directorul STP

Consilierii locali în expectativă

Directorul STP a cerut Consiliului Local să discute în regim de urgenţă situaţia transportului local de la Turda, în baza unui set de propuneri trimise administraţiei locale. Aleşii turdenilor au evitat însă să lanseze un termen până la care discuţiile ar putea avea loc.
Societatea de Transport Public nu doar că nu a primit un răspuns clar, dar s-a confruntat cu o ostilitate mascată a aleşilor local, mai ales după ce directorul STP a acuzat Consiliul că a favorizat un alt transportator public în dauna STP, firma ce a concesionat serviciul de transport public de la Turda.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.