Spitalul Muncipal Turda va primi 5 milioane de lei la sfârşitul lui martie

Spitalul Muncipal Turda va primi 5 milioane de lei la sfârşitul lui martie

by februarie 26, 2015 0 comments

IMG_0795Deputatul PC Mircea Irimie, membru al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor a anunţat astăzi că Sptialul Municipal Turda va primi 50 de miliarde de lei vechi până la sfârştiul lunii martie. „Anul trecut am obţinut 19 miliarde , cu ajutorul lui Dumnezeu până la sfârşitul lunii martie Spitalul Municipal va primi 50 de miliarde de lei”, a declarat deputatul turdean. Acesta a precizat că banii au deja cuprinşi în buget iar Guvernul aşteaptă doar realizarea veniturilor bugetare de pe primul trimestru pentru a-i repartiza.
Deputatul turdean a mai precizat şi faptul că a purtat discuţii cu privire la situaţia în care se află spitalul de la Turda, în priviţa acreditării. „Am confirmarea d-lui Vasile Cepoi, preşedinte al Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor că Spitalul Municipal Turda nu va rămâne pe dinafară, neacreditat”, spune deputatul turdean. Mircea Irmie a recunoscut însă că nu ştie exact în ce categorie va putea fi acreditat spitalul, dar a subliniat că nu se pune problema ca unitatea de la Turda să ajungă la nivelul unui spital comunal.
În conferinţa de presă care a avut loc la sediul PC Turda, joi, de la ora 17.00, deputaul conservator a anunţat că a solicitat şi bani pentru finalizarea lucrărilor la Grădina Zoologică. „Am promisiuni că vor fi alocate 5 miliarde de lei. Dar acum e Curtea de Conturi la Ministerul Dezvoltării aşa că pentru aceşti bani mai trebuie aşteptat două trei luni”, a mai spus acesta.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.