Spectacol premieră pentru cei mici la teatrul turdean

Spectacol premieră pentru cei mici la teatrul turdean by ianuarie 23, 2018 0 comments

Teatrul Aureliu Manea Turda a pregătit în această săptămână o premieră și pentru cei mici.

“Copiii sunt spectatorii cei mai importanți. Duminicile sunt rezervate lor și încercăm mereu să le creăm momente frumoase și să aducem în scenă povești dintre cele mai populare cu învățăminte și multă voie bună”, anunță conducerea instituției culturale într-un comunicat.

Duminică, 28 ianuarie ora 11.00, alături de copii, sunt așteptați și părinții și bunicii să retrăiască una dintre cele mai frumoase povești ale copilăriei, „Punguța cu doi bani”, o adaptare muzicală după Ion Creangă.

În spectacolul „Punguța cu doi bani” deliciul și hazul este dat de istețimea animalelor care, în plan simbolic, gândesc, vorbesc, acționează și mai ales simulează ca și oamenii. Regia spectacolului este realizată de către Andrei Mihalache, iar din distribuția spectacolului fac parte actorii: Ioan Alexandru Savu / George Sfetcu, Diana Tușa / Dorina Nemeș, Mihaela Deceanu, Cornel Miron, Ginuc Crișan, Miky Paicu.

Cocoșul cel descurcăreț îi invită la teatru pe copii în 28 ianuarie, iar spectacolul se va rejuca pe data de 04 februarie ora 11.00.

Adulții vor avea parte de un spectacol de mare succes,  ce se va juca sâmbătă, 27 ianuarie ora 19.00. Este vorba de piesa „Îndrăgostiții din Ancona” în regia lui Andrei Mihalache.

Biletele se găsesc la agenția teatrului și online pe www.tomtix.ro.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.