Spectacol caritabil de operă, operetă și musical, astăzi, la Câmpia Turzii

Spectacol caritabil de operă, operetă și musical, astăzi, la Câmpia Turzii

Spectacol caritabil de operă, operetă și musical, astăzi, la Câmpia Turzii

by iunie 26, 2015 0 comments

Două dintre sopranele Operei Maghiar din Cluj, Barabas Zsuzsa (foto) și Jordan Eva vor urca astăzi pe scena Palatului Cultural Ionel Floașiu într-un spectacol în care vor interpreta arii de operă și operetă, musical și canțonete.
Spectacolul caritabil ”Vocea mea pentru tine”, copile!, cu intrare liberă, ce va începe de a ora 19.00, este organizat de către Asociația Liberalism pentru Comunitate și Societatea Academică Ghe. I. Brătianu, în parteneriat cu Asociația Pro Assisto și Asociația Autism Câmpia Turzii, ora 1900, la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii (sala de spectacole).

Spectacolul de la Câmpia Turzii corespunde cu lansarea grupului de muzică clasică Azeos Divas” (Jordan Eva-soprană, Barabas Zsuzsa- soprană, Alin Dan Rusu-contratenor, Olga Bordas-pian). Concertul este organizat în sprijinul Centrului pentru Copii și Tineri cu Dizabilități, în cadrul proiectului ”Și noi avem drepturi!”, proiect implementat de către Asociația Pro Assisto în parteneriat cu Asociația Autism Câmpia Turzii.
Proiectul are ca scop asigurarea de suport și asistență pentru 30 de persoane cu dizabilități din Câmpia Turzii și a familiilor lor – 60 de părinți, în vederea recuperării și reabilitării funcționale personale, sociale și integrării în comunitate. Astfel că, prin proiect s-a înființat un centru de recuperare pentru copiii cu autism, cu o componentă de centru de zi pentru tinerii cu dizabilități.

Potrivit lui Dorin Lojigan, care e și președintele Asociației Liberalism pentru Comunitate, organizarea acestui concert este gândită ca un sprijin pentru sectorul non-guvernamental din Câmpia Turzii. “Am dorit cu acest prilej să ne alăturăm eforturilor organizațiilor nonguvernamentale din comunitate, în demersurile lor, deoarece acestea reprezintă liantul care asigură o funcționare corectă a comunității locale”, a precizat liderul liberal de la Câmpia Turzii.

foto:Barabas Zsuzsa în rolul Elisabethei Bathori din musicalul Báthory Erzsébet

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.