Sorin Câmpeanu poate asigura stabilitatea, spune Mircea Irimie. Primul ministru interimar a vizitat recent Turda

Sorin Câmpeanu poate asigura stabilitatea, spune Mircea Irimie. Primul ministru interimar a vizitat recent Turda by noiembrie 6, 2015 0 comments

Premierul interimar Sorin Cîmpeanu poate asigura echilibrul necesar României, a declarat astăzi, deputatul ALDE, Mircea Irimie.
Sorin Câmpeanu, numit prim ministru interimar, este ultimul ministru care a vizitat Turda, pe durate unei zile, în luna octombrie.
În octombrie , Sorin Câmpeanu a vizitat Colegiul Național Mihai Viteazu, Colegiul Tehnic, Colegiul Emil Negruțiu și Școala Ioan Opriș și a inaugurat grădinița din Săndulești. Sorin Câmpeanu, pe atunci ministrul Educației a promis conducerii CNVM că va susține finanțarea reabilitării terenului de sport  printr-un proiect în valoare de 50.000 de euro.

Comunicatul integral ALDE CLUJ:

Conducerea ALDE Cluj salută desemnarea ministrului Educației și Cercetării, Sorin Cîmpeanu, în postul de premier interimar. Reprezentanții ALDE consideră că această alegere constituie o recunoaștere implicită a importanței rolului pe care această formațiune politică îl are în păstrarea echilibrului guvernamental de care are nevoie de România.

”Suntem mândri de faptul că distinsul nostru coleg de partid, domnul Sorin Cîmpeanu, a preluat cârma Guvernului. Chiar dacă rolul său este unul interimar, el subliniază importanța pe care a dobândit-o ALDE în politica românească”, a spus președintele ALDE Cluj, deputatul Mircea Irimie.

”Premierul interimar Sorin Cîmpeanu reprezintă cea mai bună soluție pentru a asigura păstrarea politicilor publice care au permis României să aibă o creștere economică remarcabilă. ALDE va milita în continuare pentru susținerea acelor măsuri care conferă forță economiei naționale și care permit afirmarea antreprenorilor și a celor care practică profesii liberale, adică a clasei de mijloc”, a declarat președintele ALDE Cluj-Napoca, Leonard Horvath

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.