Solidaritate cu victimele și familiile incendiului de la București.Social democrații vor dona sânge

Solidaritate cu victimele și familiile incendiului de la București.Social democrații vor dona sânge by noiembrie 1, 2015 0 comments

Acțiuni de solidaritate față victimele și familiile acestora de la București au fost anunțate și la Cluj și la  Turda. Oficialitățile și politicienii au transmis la rândul lor mesaje de condoleanțe și solidaritate.
La Cluj, în Piața Unirii, circa 300 de persoane au aprins duminică de la ora 14.00,,  candele și au lăsat flori pe trotuarul din fața statuii lui Matei Corvin.
La Turda, Cristian Matei, președintele PSD a anunțat că tinerii sociali democrați vor dona sânge, cu începere de luni . ” Sunt șocat și profund îndurerat de tragedia din București. Oricare dintre tinerii care au murit ar fi putut fi unul din copiii mei. Ce s-a întâmplat la clubul Colectiv este o mare tragedie și un moment foarte greu pentru noi toți. Vreau să transmit toată solidaritatea și sprijinul moral familiilor și victimelor acestui incident, Dumnezeu să îi odihnească pe cei care și-au pierdut viața și să-i ocrotească pe cei aflați în suferință”, se arată în mesajul președintelui PSD.
În semn de omagiu, Primăria Municipiului Turda a arborat drapelul negru, arătând astfel solidaritatea față de pierderile suferite. “Tineri sau vârstnici, cu toţii regretăm tragicul eveniment. Personal, doresc să fiu alături de familiile care în aceste momente trec prin clipe de neimaginat. Pierderea este mare întrucat discutăm de tineri care aveau un viitor în faţă, dar care, din pacăte, s-au aflat într-un loc neprielnic. Pentru toţi cei care astăzi, şi în zilele următoare au lacrimi în ochi si durere în suflet, le transmit putere lăuntrică pentru a putea sa depăşească aceste momente dificile”, se arată într-un mesaj al primarului Tudor Ștefănie.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.