”Meseriașii” Primăriei șochează cartierul Primăverii. ”După ce că nu asfaltează, mai aduc și noroi cu bascula”

”Meseriașii”  Primăriei șochează cartierul Primăverii. ”După ce că nu asfaltează, mai aduc și noroi cu bascula” by februarie 19, 2020 0 comments

Locuitorii din cartierul Primăverii din Turda au intrat în stare de șoc în această dimineață după ce o basculantă a început să descarce noroi în cartier. Nu e vorba de un pamflet iar întâmplarea e pe bune. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 19 februarie, pe str.Ioan Luca Caragiale la nr 40a. 

Locuitorii din Cartierul Primăverii se străduies să creadă că ”meseriașii” angajați de Primărie basculează beton special, nu noroi.

Locuitorii din Cartierul Primăverii se străduiesc să creadă că  meseriașii angajați de Primărie basculează  în cartier  un beton special, nu noroi.

N-aș putea spune exact ce e, dar e moale și arată ca noroiul. L-au basculat lângă gard. A ajuns și în curtea unui locatar din cartier, care acum e Spania”, explică Nicolae B, din Turda.

Acesta a asistat la operațiunea în care basculanta a descărcat noroiul. ”Eu mă tot gândesc că este un beton mai special pentru țevile de canalizare, altfel nu-mi explic ce descarcă aici mai ales că era prezent și un șef de echipă.  E oricum ceva moale rău, l-au turnat în mijlocul drumului. O tragicomedie ”, mai spune turdeanul.

Locuitorii din Cartierul Primăverii se străduiesc să creadă că meseriașii angajați de Primărie basculează în cartier un beton special, nu noroi.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.