Și-au tras gardul direct pe lângă drum. Șoferii STP: Ne agățăm oglinzile laterale

by februarie 22, 2016 0 comments

Șefii centrului de echitație Salina Equines situat în zona drumului care merge spre Salina Turda au decis refacerea gardului de sârmă ce înconjoară proprietatea direct pe lângă șoseaua ce duce către cel mai important obiectiv turistic al județului. Pe o porțiune de circa 30 de metri gardul refăcut merge aproape de linia asfaltului. Constructorii gardului s-au extins și au inglobat în perimetrul proprietății omului de afaceri Simi Mureșan și șanțurile de la marginea drumului și bornele kilometrice ce marchează drumul județean DJ 161 B Turda-Ploşcoş. Centrul de echitație Salina Equines este o investiție a omului de afaceri Simi Mureșan, care a dezvoltat o podgorie în zonă, dar și o unitate de cazare și alimentație (restaurantul ”Sarea în bucate”).

Șoferii STP: ”Ne agățăm cu oglinzile laterale”

Primii nemulțumiți de extinderea proprietății până la marginea carosabilului au fost șoferii STP care conduc pe linia 17 Micro-Salina Durgău. ”Ne agățăm cu oglinzile laterale dacă vin două mașini mari”, a comentat un șofer. Acesta a aprecitat că situația va fi mai complicată la vară când va exista un trafic crescut al autocarelor.

Poliția Locală spune că a fost sesizată de faptul că noul gard este construit pe marginea drmului. ”Am făcut o verificare. Au intrat cu circa 1,5 metri pe zona adiacentă drumului.  Azi nu vă pot spune prea multe, au spus că au autorizație de construcție și că o aduc zilele următoare”, a declarat Emil Dardai, directorul Poliției Locale Turda.

Potrivit acestuia, autoritățile locale vor verifica zilele următoare în ce condiții a fost eliberată autorizația de construire.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.