Secția de chirurgie, funcțională din ianuarie. ”Treaba mea e să fac lucruri bine, nu repede”, spune directorul spitalului

Secția de chirurgie, funcțională din ianuarie. ”Treaba mea e să fac lucruri bine, nu repede”, spune directorul spitalului by ianuarie 4, 2016 0 comments

Secția de chirurgie a Spitalului Municipal Turda va fi funcțională din luna ianuarie, a anuțat dr. Vasile Grumaz, directorul Spitalului Municipal. Inițial, redeschiderea secției de chirurgie a spitalului turdean a fost anunțată pentru sfârșitul lunii noiembrie, apoi s-a revenit asupra datei și s-a anunțat ca perioadă finală luna decembrie.

Amânarea deschiderii secției i-a determinat pe membrii grupuui civic T9 să ceară demisia directorului Spitalului Municipal Turda. Cei de la T9 i-au reproșat directorului Vasile Grumaz că nu și-a ținut promisiunea, de a deschide secția din 10 decembrie. În contrapartidă, Grumaz spune că întârzierile sunt datorate lucrărilor ce nu au fost efectuate corespunzător. ”Treaba mea e să fac lucruri bine, nu repede petru că așa vrea cineva. Lucrările nu ao fost făcute corespunzător, i-am întors de patru ori înapoi să refacă porțiuni de finisaje și lucrări”, spune dr. Vasile Grumaz. Directorul spitalului mai pecizează că lucrările de finisare la o secție de chirurgie sunt pretențioase deoarece trebuie să permită la final o bună igienizare și dezinfecție.

Managerul spitalului a mai adăugat că lucrările au fost recepționate, urmează igienizarea și sterilizarea secției iar apoi testarea microbiologică. „Abia după testarea microbiologică care să indice faptu că e un mediu steril, pot spune că secția de chirurgie se va deschide”, mai afirmă Grumaz.

Lucrările de reabilitare a Spitalului Municipal Turda, demarate de mai bine de un an costă circa 1 milion de euro.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.