Schimbări la şefia judeţeană a PSD

Schimbări la şefia judeţeană a PSD by iunie 30, 2016 0 comments

“La Cluj, activitatea Biroului Permanent Județean este blocată și se dorește o echipă formată preponderent din tineri”, adeclarat în cursul zilei de azi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la şedinţa Comitetului Naţional Executiv al partidului.

Evenimentul a avut loc la Târgovişte şi s-a lăsat cu schimbări de preşedinţi în cazul filialelor care au avut rezultate slabe la alegerile locale din această lună.

“La Cluj, dl. Lăpușan (n.r. Remus) și-a asumat înfrângerea la municipiul Cluj, cu toate că județul a obținut un rezultat bun, și CExN l-a desemnat pe un tânăr președinte interimar, Horia Nasra, urmând ca la Cluj să discutăm și despre Biroul permanent Județean, pentru că practic astăzi în CExN și activitatea BPJ-ului este suspendată. Acolo vrem să facem o echipă preponderentă formată din tineri, membri PSD, sigur și cu colegi din generații mai apropiate de generația mea. Dar majoritatea Biroului Permanent Județean interimar va fi formată din tineri care să încerce să găsească totuși o variantă în municipiul Cluj, pentru că nu mai acceptă nimeni în partid tradiția sau înfrângerile tradiționale de la municipiul Cluj”, a declarat Liviu Dragnea.

Lideri noi de filiale au mai fost numiţi în judeţele Botoșani, Suceava, Alba, Brașov și Satu Mare.

La întâlnrea de azi membrii CExN PSD au discutat şi colaborarea cu UNPR pentru alegerile parlamentare.  Liviu Dragnea, a precizat că încă aşteaptă, într-un termen rezonabil, un răspuns din partea liderilor UNPR, fuziunea fiind unica variantă de lucru, punctând că PSD va merge singur la alegerile parlamentare.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.