Sâmbătă, ploi la amiază. Avertizările meteorologilor pentru week-end

Sâmbătă, ploi la amiază. Avertizările meteorologilor pentru week-end by aprilie 8, 2016 0 comments

Ploile anunțate în weekend de meteorologi pot debuta la Turda de dimineață, cu două averse în jurul orelor 7 și 8. Meteorologii preconizează totuși că sîmbătă ponderea cea mai mare a precipitațiilor din zonă va fi la amiază, de la ora 13 la ora 15, când se așteaptă averse de ploaie. Temperaturile de sâmbătă după-masa vor fi mai scăzute decât cele de azi, spune prognoza meto, dar nu vor fi resimțite intens. Astăzi , înainte de amiază, se înregistrau 15-19 grade în creștere spre seară la 21-22 de grade. Sâmbătă vor fi 16-18 grade, până la prânz și 20 de grade, temperatura maximă, în jurul orei 15.00. Spre seară vor fi valori mai scăzute decât azi, până la 14 grade.

Dumincă ploile vor debuta în jurul orelor 6 și 11, cu reveniri sporadice la prânz, la orele 13, 17 și 19.00. Temperaturile de duminică vor fi comparabile cu cele de astăzi, se vor situa între 15 și 19 grade, cu deosebirea că duminică și luni va fi mai rece după-masa și seara, decât a fost astăzi. Potrivit prognozei, ploile de sâmbătă și duminică pot lua aspectul de furtună, cu excepția precipitațiilor din noaptea de duminică spre luni, ce vor fi mult mai liniștite.

La Câmpia Turzii sunt așteptate averse mai puternice de ploaie, sâmbătă la orele 12, 15 și 17, urmate de posibile ploi duminică la orele 11, 13 și 17-18.00 precum și în dimineața zilei de luni. Singura deosebire mai importantă față de Turda e aceea că la Câmpia Turzii va fi puțin mai cald decât la Turda  cu valori de 18-21 de grade înregistrate mai constant pe parcursul zilei de sâmbătă, la prânz și după-masa.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.