Salina se va împrumuta suplimentar cu 3, 5 milioane de lei

Salina se va împrumuta suplimentar cu 3, 5  milioane de lei

Salina se va împrumuta suplimentar cu 3, 5 milioane de lei

by august 12, 2015 0 comments

Consilierii locali au aprobat cererea Salinei Tudda, prin care societatea cu capital public va angaja un credit suplimentar de 3,5 milioane de lei pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare a Hotelului Potaissa. Anterior, firma la care Consiliul Local e acționar, a mai angajat un credit de 8, 84 de milioane de lei. În total, creditele angajate pentru complexul hotelier și de agrement de la Turda se ridică la peste 11 milioane de lei.
Potaissa ar putea concura pentru titlul de hotelul cu cea mai scumpă reabilitare, la gradul lui de clasificare, din Europa. Singurul consilier local ce a votat împotriva contractării creditului suplimentar a fost Ovidiu Micu. “Trebuie să fii nebun să aprobi alte 3,5 milioane printr-un credit. Să aprobi în total investitii de aproape 3 milioane de euro pentru complexul Potaissa, e greșit”, spune alesul local.

Salina Turda, are rezultate financiare mai bune decât anul trecut
Salina a prezentat consilierilor locali atât execuția bugetară pe primele șase luni, cât și un proiect de rectificare a bugetului pe 2015. societatea cu capital public a raportat rezultate financiare mai bune pe primele luni ale anului 2015, comparativ cu anul trecut. Veniturile totale pe primele șase luni sunt mai mari cu 643.658 lei față de aceeași perioadă din 2014 iar cheltuielile mai mici cu 9000 de lei. Profitul la 30 iunie 2015 a fost de 361.401 lei, în timp ce anul trecut societatea înregistra pierderi din exploatare pe primul trimestru.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.