Salina, prezentă la evenimentul destinat promovării online a destinațiilor turistice organizat de Google România

Salina, prezentă la evenimentul destinat promovării online a destinațiilor turistice organizat de Google România

Salina, prezentă la evenimentul destinat promovării online a destinațiilor turistice organizat de Google România

by octombrie 21, 2016 0 comments

Conducerea Salinei Turda a aparticipat participat joi, 20 octombrie la conferința „Managementul Destinațiilor: Offline & Online”, evenimen organizat de Autoritatea Națională pentru Turism, cu susținerea Google România. Întâlnirea de la Cluj face parte din seria de evenimente destinate conceptului Managementul Destinatiilor Offline si Online, organizate de Google România.

În cadrul acestui eveniment, s-a prezentat viziunea Autorității Naționale pentru Turism cu privire la înființarea Organizațiilor de Management al Destinațiilor (O.M.D), care vor contribui la creșterea competitivității destinațiilor din punct de vedere turistic.

Organizația de Management al Destinației este o entitate cu personalitate juridică, care funcționează prin asocierea reprezentanților autoritații publice din componența destinației, cu reprezentanții mediul privat și, după caz, cu reprezentanții altor unități relevante (administratori ai ariilor protejate și alții), în baza unui parteneriat care asigură gestionarea coordonată a tuturor elementelor care alcătuiesc o destinație (atracții, servicii suport, accesibilitate, marketing ș.a) și asigură coalizarea organizațiilor și grupurilor de factori interesați, care să lucreze spre un obiectiv comun.

Este un eveniment dedicat factorilor implicaţi în promovarea şi dezvoltarea turismului din regiunea Nord-Vest, cuprinzând judeţele: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

Evenimentul a fost prezidat de Anca Pavel Nedea – Presedinte ANT si Ana Sipciu – Industry manager Google Romania care a vorbit despre oportunitățile pe care le oferă instrumentele de marketing online și a conturat profilul călătorului digital.

Întâlnirea din 20 octombrie de la Cluj a fost urmată de una similară, organizată în 21 octombrie la Suceava. Evenimentul se va încheia cu o ultimă întâlnire, programată în 3 noiembrie la București.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<