Salina întârzie cu deschiderea ștrandului Durgău. ”E un manangement defectuos”, spun surse interne

Salina întârzie cu deschiderea ștrandului Durgău. ”E un manangement defectuos”, spun surse interne by iunie 13, 2019 0 comments

Ștrandul Durgău nu a fost deschis deși sunt condiții optime pentru începerea activității. Potrivit unor surse din cadrul Salinei Turda motivul principal este acela că nu s-a găsit personal suficient pentru deschiderea ștrandului. Cauza ar fi un mangement de persoanl defectuos. ”E un management prost. E o prostie să vrei să anagajezi cu două săptămâni înaintea deschiderii sezonului. Situația e mai serioasă și pentru că angajații sezonieri trebuie instruiți și oricum se găsesc tot mai greu cu criza de personal din domeniul Horeca”, a precizat o sursă din Salina Turda.

În 2018, ștrandul a fost deschis la 8 iunie, iar acum deschiderea acestuia a întârziat deja cu o săptămână. Angajații Salinei care răspund la telefonele clienților le cer acestora să revină cu un telefon peste o săptâmână fapt care arată că deschiderea ștrandului va avea loc după 20 iunie.

Apele mineralizate clorosodice din Lacurile Durgău au efect curativ și sunt utilizate pentru tratarea reumatismelor și pentru îmbunătățirea circulației periferice.

Salina a înregistrat în anul trecut venituri de 353.248 lei din servicii de turism la Ștrandul Durgău.

Nici directorul interimar al Salinei, nici Dorin Apahidean, președintele Consiliului de Administrație al Salinei, ambii susținuți de administrația PSD a orașului,  nu au explicat public de ce ștrandul Durgău rămâne închis.

Piscinele în aer liber, deschise din 8 iunie. Universitatea Tehnică anunță că  a deschis Piscina Olimpică

Sâmbătă, 8 iunie 2019, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a deschis  Piscina Olimpică exterioară care  funcționează după  orarul 8 – 19.40,   zilnic. Bazinul exterior are dimensiuni olimpice (50×25 metri), cu 10 culoare   prevăzute cu block-start-uri. Calitatea apei este controlată în  permanenţă, chimic şi microbiologic, beneficiind de o instalaţie  automată ultramodernă de tratare. În ultimii ani s-au efectuat lucrări  de modernizare și reface a instalațiilor sanitare, s-au amenajat  spațiile verzi și spațiul destinat dușurilor exterioare. În incinta  piscinei exterioare funcționează o zonă de plajă cu 100 de șezlonguri  care pot fi închiriate pentru suma de 10 lei/zi, de asemenea, un bufet  și o terasă.
Pentru o zi petrecută la piscină, cei interesați vor plăti 18 lei bilet  adulți și 12 lei bilet studenți, elevi și copii.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.