Salina anunță o lună a competițiilor sportive

by februarie 18, 2016 0 comments

Desktop (1)Salina Turda, principalul obiectiv turistic al județului va organiza în februarie o lună a competițiilor sportive. În 2015, Salina organiza în februarie ediția a a treia a Cupei Salina la tenis de masă, urmată de încercarea de doborâre a recordului de alergare pe verticală a sportivului Bugdan Chiorean. Data de 21 ale lunii aducea la Salină și prima ediție a concursului de îndemânare și cunoaștere a regulilor de circulație ”Micul biciclist și siguranța lui”.

În cursul lunii februarie 2015, conducerea Salinei a anunțat continuarea concursurilor sportive din anii precedenți

Cupa Salina Turda – la tenis de masă ia startul sâmbătă, 20 februarie, începand cu orele 10. Competiția se va desfășura în incinta terenului de sport din mina Rudolf.

Concursul de tir cu arcul pe diverse ținte se va desfășura în  data de 27 februarie și este organizat în parteneriat cu Beretele verzi și C.S. Domeniul Arcașilor Cluj Napoca . Veti putea regăsi ținuta tradițională a unui arcaș cât și diferite forme de arc. Arcașii își vor testa îndemanarea la ține statice, în mișcare, apropiate sau departate.

Luna se va incheia cu a-II-a ediție a concursului Micul biciclist și siguranța lui, competiție stabilită pentr ziua de  28 februarie cu incepere de la 11.30. Organizatorii se așteaptă ca terenul de sport din mina Rudolf să fie din  nou neîncăpător pentru cei aproximativ 120 participanți care își vor etala îndemanarea și priceperea în manevrarea bicicletei printre obstacole, sub supravegherea strictă a unui agent din cadrul IPJ Cluj. Concursul este organizat de C.S. Clujul Pedalează in parteneriat cu Salina Turda , Primăria Municipiului Cluj Napoca și Inspectoratul de Poliție al judțtului Cluj.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.