Salina, aleasă printre destinațiile turistice ce reprezintă România

Salina, aleasă printre destinațiile turistice ce reprezintă România by mai 27, 2016 0 comments

Rolul Salinei Turda în îmbunătățirea imaginii și cresterea notorietății României ca destinație turistică a fost recunoscut oficial astăzi prin semnarea unui parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Turism.
Salina de la Turda a devenit în mod oficial, alături de Delta Dunării, mănăstirea Voroneț ori Ansamblul sculptural Constantin Brăncuși, printre destinațiile turistice alese să reprezinte imaginea țării în străinătate.

Evenimentul a debutat vineri, 27 mai de la ora 12, în prezența lui Helmuth Duckadam și a inventatorului Ionuț Brădișteanu, numiți ambasadori onorifici ai turismului românesc.

La eveniment au participat Anca Pacel Nedea, președinta Autorității Naționale pentru Turism, Tudor Ștefănie, primarul municipiului Turda, Simona Baciu, directorul general al Salinei Turda și reprezentanți ai Consiliului Local Turda.
“Salina Turda este un proiect de suflet ce a debutat cu o idee acum mai bine de 20 de ani. Eram cu toții, cei din Turda, conștienți de efectele mriaculoase ale lacurilor sărate, ale nămolurilor sapropelice,mircaole ce de fapt erau o realitate”, a arătat în discursul său Tudor Ștefănie, primarul municipiului Turda.
Salina Turda consideră că semnarea parteneriatului cu Autoritatea Națională pentru Turism va duce la îmbunătățirea imaginii României.
“Considerăm oportună această asociere turistică la nivel național și, de asemenea, considerăm că Salina Turda a reușit și va reuși să îmbunătățeasca imaginea României ca destinație turistică, având în vedere profilul media, premiile și denumirile atribuite minei de sare de la Turda. Totodată, asocierea contribuie și la îmbunătățirea imaginii și la creșterea notorietății României ca destinație pentru turiștii străini ajunși în orașul nostru, prin asigurarea unui standard ridicat al calității serviciilor oferite”‘ se arată în comunicatul de presă al Salinei Turda

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.