Salina a premiat turistul cu numărul 500.000. Ținta pe 2016, turismul balenologic și de recuperare

Salina a premiat turistul cu numărul 500.000. Ținta pe 2016, turismul balenologic și de recuperare

by octombrie 25, 2015 0 comments

imageSalina Turda a premiat astăzi de la ora 13 turisul cu numărul 500.000 ce a vizitat obiectivul turistic cel mai important al orașului. Ceremonia de premiere a avut loc în prezența lui Tudor Ștefănie, primarul municipiului Turda și al Simonei Baciu, directorul general al Salinei Turda.

Câștigătorul premiului a fost Dan Răzvan Hudrea, ce a vizitat Salina alături de grup de prieteni sosiți din străinătate. Acesta a vizitat Salina a doua oară și a venit de la Turda din stațiunea Bazna de lângă Mediaș. ”’Pur și simplu am zis să venim să vedem Salina. Vin a doua oară aici, cu siguranță vom reveni”, a declarat Dan Hudrea. Câștigătorul premiului a primit, printre altele,și un abonament pe viață pentru două persoane.

Salina Turda a înregistrat în 25 octombrie turistul cu numărul 500.000 din 2016, după ce în anul trecut, la finalul lunii decembrie au fost 478.300 de vizitatori.

Ținta pentru 2016, o cotă de piață în turismul balneologic și de recuperare

Tudor Ștefănie, primarul Turzii a precizat că evenimentul este unul important pentru cel mai important obiectiv turistic al orașului și că astfel se confirmă rolul Salinei Turda, acela de obictiv turistic de importanță națională. Primarul a precizat că studiile inițiale vorbeau de un număr de turiști estimat la circa 80.000 de persoane anual, cu o suplimentare prin turism baleno. ”Mă aștept ca și rezultatele financiare de la sfârșitul anului să fie foarte bune. Aceste rezultate vor asigura suportul economic pentru investițiile viitoare care sunt necesare ”, a adăugat primarul. Tudor Ștefănie a explicat că se impune diversificarea ofertei de servicii turistice la Salină pentru a asigura trendul ascendent al numărului de vizitatatori.
Directorul general al Salinei, Simona Baciu a anunțat că în anul următor, ținta va fi câștigarea unei cote de piață din turismul speo-balenologic și de recuperare. ” În 25 octombrie am atins cifra de 500.000 de vizitatori. Este o mare bucurie. Considerăm că prin aceasta societatea Turda Salina Durgău și-a îndeplinit obiectivele pe acest an. Mai mult decât atât, suntem vizibil la nivel național, la nivel internațional și suntem printre primele obiective turistice din țară”, a precizat directorul general Simona Baciu.

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.