Să râdem de Primăria Turda. Au transformat închiderea patinoarului în sărbătoare

Să râdem de Primăria Turda. Au transformat  închiderea patinoarului în sărbătoare by februarie 7, 2020 0 comments

În istoria recentă a Turzii au existat o serie de evenimente care te lasă mut. Unul din acestea a avut loc acum 6 ani. Merită menționat, deoarece evenimentul a fost pus la cale de funcționari publici din Primăria Turda. Printre aceștia și Camelia Mic, care recent într-un comentariu pe rețelele de socializare se lăuda cu eficiența în organizarea evenimentelor pentru turdeni.

”Înainte de venirea lui (e vorba de Bogdan Ursuleanu- nn, cu care Camelia Mic are o dispută) eram o echipă de 3 persoane care organizam evenimente de succes în Turda (Târgul de Crăciun, 1 Iunie-sărbătoarea copilăriei, patinoarul, festivalul de Folclor, Agrofest-ul etc), scrie Camelia Mic , citată de presa locală.

InfoAries.ro vă prezintă o ”sărbătoare de succes” de acum 6 ani.

Să faci chef și spectacol atunci când pui lacătul pe ceva fain, e una dintre prostiile cele mai mari cu putință, mai ales când e vorba de evenimente publice. Cum să sărbătorești că închizi ceva bun?

Pozele nu sunt de la vreun eveniment inaugural, nu e vreo tăiere de panglică. Cu inaugurările ne-au obișnuit. Evenimentul e de la ”o închidere”.

Ștefănie și Matei împărțind un eveniment de imagine,alături de cosilierul Lucian Cordiș. Azi Cristian Matei e la PNL iar Cordiș e președinte interimar al PNL Turda. Cam ca acum 6 ani

Ștefănie și Matei împărțind un eveniment de imagine,alături de cosilierul Lucian Cordiș. Azi Cristian Matei e la PNL iar Cordiș e președinte interimar al PNL Turda. Cam ca acum 6 ani

În poză aveți gașca politică: primarul Tudor Ștefănie, primarul Cristian Matei și consilierul local Lucian Cordiș. Azi PNL-istul Ștefănie nu mai e în decorul politic. Cristian Matei a devenit PNL-ist iar Cordiș un fel de liant între cei doi e președinte interimar la PNL Turda. După 6 ani, aceeași gașcă politică.

Să revenim la Sărbătoarea închiderii.

”Organizat de Primăria Turda şi Şcoala Ioan Opriş, Carnavalul pe Gheață a fost unul dintre cele mai reușite evenimente locale din ultima perioadă. Numărul mare de copii prezenți la momentul care a marcat închiderea oficială a primului patinoar artificial din istoria recentă a Turzii, a făcut ca totul să pară un mare loc de joacă”, descrie presa locală , evenimentul din februarie 2014.

 

Camelia Mic (în planul îndepărtat) și echipa ei au inventat Carnavalul de la inchiderea patinoarului

Camelia Mic (în planul îndepărtat) și echipa ei au inventat ”Carnavalul de la inchiderea patinoarului”

Închiderea patinoarului” a fost un eveniment organizat de către Camelia Mic și echipa ei din Primăria Turda. Un alt angajat din Primăria Turda își amintește și contextul sărbătorii de închidere a patinoarului. ”Primarul era disperat că nu existau evenimente publice suficiente iar disperarea lui se transmitea și subordonaților. Erau într-o fervoare și căzuseră într-o pană de imaginație. Nu aveau mulți bani și nu știau ce să facă. Așa le-a picat fisa cu carnaval la închiderea patinoarului. Era o doamnă la Fun Kids Turda care dacă vrea poate povesti în amănunt ce s-a întâmplat atunci. Cei din Primărie au fost așa de stresați încât nici măcar nu au realizat că era Valentine`s Day. De altfel, doreau să facă dinadins un spectacol cu copii mici că dădea mai bine și nu prea aveau resurse”, povestește un funcționar din Primăria Turda.

Scrisoarea de mulțumire din 18 februarie 2014 a primarului Tudor Ștefănie. 

null

null

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.