Remus Lăpușan: Populația din Câmpia Turzii recunoaște că PSD a avut cea mai bună guvernare

Remus Lăpușan: Populația din Câmpia Turzii recunoaște că PSD a avut cea mai bună guvernare by martie 31, 2016 0 comments

Social democrații din Câmpia Turzii au anunțat astăzi lista de candidați pentru  Consiliul Local și în același timp au precizat că pregătesc un document cu programul administrativ pe care social democrații îl pregătesc pentru următorii patru ani. Bilanțul mandatului ce se încheie a fost făcut la PSD în absența primarului Radu Hanga ce nu a participat la conferința de presă.

Social democrații pregătesc un ”decalog al schimbării”, un proiect de administrare a orașului cu accent pe dezvoltarea economică și socială ce va fi făcut public în săptămânile ce urmează. 

Președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan a apreciat că procentul de peste 33% pe care PSD âl înregistrează conform sondajelor proprii la Câmpia Turzii, reflectă faptul că locuitorii municipiului recunosc că PSD a avut cea mai bună guvernare în ultimii ani. ”Populația din Câmpia Turzii recunoaște că PSD a avut cea mai bună guvernare din 2008”, a spus liderul social-democrat ce a făcut referire atât la proiectele administrației lui Radu Hanga cât și la proiectele guvernului Ponta.

Social democrații au organizat joi, de la ora 15.00 o conferință de presă la care au participat Petre Pop, președintele PSD Câmpia Turzii, Remus Lăpușan, președinte PSD Cluj, deputatul Cornel Itu ( candidat PSD pentru postul de președinte al Consiliului Județean), consilierul județean Vasile Sălătioan.

Remus Lăpușan a făcut referire la faptul că administrația locală a fost condusă de un primar cu o echipă competitivă care a realizat proiecte în Câmpia Turzii Președintele PSD a precizat că săptămâna următoare va fi anunțat candidatul pentru postul de primar și că discuțiile din acest moment sunt pure speculații. InforArieș preciza că Radu Hanga a fost înlocuit cu Petre Pop pe fondul unor estimări că procentele electorale ale actualului primar, situate la circa 20% nu vor crește semnificativ. Radu Hanga a lipsit dealtfel de la conferința PSD de astăzi.

Remus Lăpușan a motivat absența primarului prin faptul că ”are mult de lucru la Primărie”. Ulterior Radu Hanga a comentat ironic ”Nu credeți tot ce se spune”.

În ciuda faptului că nu a avansat niciun nume, Lăpușan a precizat că PSD poartă discuții pe plan local cu ALDE, pentru un parteneriat politic. ”Dacă lucrurile merg bine, nu va fi doar candidatul nostru ci și candidatul ALDE”, a mai declarat președintele PSD Cluj.

Petre Pop: Vrem ca administrația locală să fie un factor de bază în dezvoltarea orașului

Președintele PSD Câmpia Turzii, Petre Pop, care va fi cel mai probabil și candidatul social-demcraților pentru postul de primar a vorbit despre necesitatea unui bilanț. ”După ce ai o guvernare de 4 ani, trebuie să ai un bilanț. Să vezi angajamentele, ce ai promis, cu ce am venit în plus, ce am făcut și ce vom face”, a arătat Petre Pop. Acesta a inclus printre realizările din acest mandat înființarea parcului industrial dar și sprijinul acordat de autoritățile locale Companiei spaniole CIKAutxo care realizează componente de cauciuc pentru industria auto.

Social-democrații pregătesc pentru săptămânile următoare un program de guvernare local numit de Petre Pop ”un decalog al schimbării bazat pe dezvoltarea  economică și socială ale municipiului Câmpia Turzii”. Programul de guvernare social-democrat va avea la bază ”administrația publică ca un factor de bază care crează premisele dezvoltării economice” a mai precizat liderul PSD.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/includes/single/post-tags.php on line 4

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoaries/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Nu exista comentarii

Incepe conversatia

Nu exista comentarii!

Fii primul care incepe conversatia.


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 196

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/infoaries/public_html/wp-content/themes/fraction-theme/functions/filters.php on line 197
<